DNEVI FOTOGRAFIJE V LENDAVI OTVORITEV RAZSTAV

FVKL smo v sodelovanju z DigiFot -om, Poleti v Lendavo in revijo Digitalna Kamera – Revija za sodobnega fotografa uspešno izpeljali fotografsko obarvan vikend. Ponudba je bila pestra, dogodki so se vrstili od sobotnega jutra in nadaljevali do nedeljskega poldneva.
Sobotno dogajanje je popestrila bogata ponudba fotografske opreme na stojnicah, z nami je bila tudi priznana slovenska pin-up modelka, Sara Stacey Child, fotografska delavnica podjetja Digifot “Natisnimo svoje spomine” pa nas je popeljala v svet oblikovanja foto knjige. Na ogled je bila postavljena camera obscura ter 3 fotografske razstave; v Centru Banffy se je predstavil Fotoklub Nagykanizsa, v Sinagogi Fotoklub Čakovec ter v preddverju Gledališke in koncertne dvorane člani FVKL. Dneve fotografije smo zaključili v nedeljo dopoldan, ki je bila rezervirana za portretno fotografiranje prostovoljcev, nakar so pri Digifotu le te tudi natisnili.
Skratka, bilo je pestro, zanimivo in nepozabno! Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujemo vsem, ki so ta dogodek omogočili in s svojo prisotnostjo obogatili celoten program. Hvala lepa vsem, ki so pripomogli k temu, da smo izpeljali še en projekt, napisali še eno zgodbo in natisnili nove spomine!